- Veiligheid & Privacy

Veiligheid & Privacy

Privacy en veiligheid zijn belangrijke uitgangspunten voor Pedicure & Manicure Scheveningen. Om u er van te verzekeren dat er veilig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens die u verstrekt via deze website en in de salon volgt hier de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verklaring van Pedicure & Manicure Scheveningen.

Het online afspraken systeem verloopt via onlineafspraken.nl. De gegevens die u verstrekt via het online afspraken systeem en het online contactformulier worden enkel gebruikt voor het registreren van uw afspraak en om indien nodig contact met u op te nemen naar aanleiding van uw afspraak en/of vraag. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt of worden gebruikt voor marketing doeleinden. U heeft altijd recht op inzage van uw eigen persoonsgegevens, wijziging daarvan of intrekking van toestemming voor de verwerking van uw gegevens. Uw gegevens kunnen op verzoek direct worden verwijderd en worden na een jaar automatisch gewist uit de database van onlineafspraken.nl en Pedicure & Manicure Scheveningen.

De privacyverklaring van onlineafspraken.nl kunt u raadplegen op onlineafspraken.nl. Indien u het niet eens bent met de manier waarop bovenstaande partijen met uw gegevens zijn omgegaan kunt u een klacht indienen bij de desbetreffende partij of bij de Autoriteit voor Persoonsgegevens.

 

 

 

 

 

  

Het maken van een afspraak kan eenvoudig 24/7 via de 'online afspraken' button. Voor een vraag wil ik u vriendelijk verzoeken om te mailen naar pedicurescheveningen@gmail.com. In verband met de drukte in de salon is de telefonische bereikbaarheid helaas niet optimaal, excuses hiervoor! 

Let op!

Als u geen bevestiging van uw online gemaakte afspraak per e-mail heeft ontvangen, is de afspraak mogelijk niet geboekt. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen.

Verhinderd?

Meld dit dan minimaal 24 uur voor de afspraak, zodat de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht hoeft te worden.

Provoet logo


Wij zijn vandaag open van 10:00 tot 17:00 uur.


maandag gesloten    
dinsdag 10:00 - 17:00    
woensdag 10:00 - 17:00    
donderdag 10:00 - 17:00    
vrijdag 10:00 - 15:00    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    
Pedicure Scheveningen
Gentstestraat 24
2587HT Den Haag

T.  06-11028323
E.  Pedicurescheveningen@gmail.com
KvK nr.  64934284Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website